La Ven

Fresh wind event La Ven

Event Fresh wind

Terugblik en fotoverslag event Fresh Wind

Begin 2023. Een fris, blanco jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Tijdens ons event Fresh Wind dachten we samen met 10 vrouwelijke ondernemers na wat onze én Gods verlangens zijn voor dit jaar, ons werk, ons leven. We werden letterlijk weggeblazen (hallo wind!), maar ook bemoedigend toegefluisterd door de Heilige Geest. In dit blog een terugblik.

12.00 uur
We maakten kennis met deze mooie groep vrouwen door out-of-the-box vragen te beantwoorden. Beetje chaotisch, maar het was direct een gezellig kippenhok. Het eerste uur vloog voorbij.

12.45 uur
Aan de lunchtafel – onder het genot van een uitgebreide lunch – duurden de gesprekken voort. Ondernemersvragen, -dilemma’s en -adviezen vlogen over de tafel. Tijdens het eten keken we (Lin en Han) elkaar aan met een blik van: wat genieten dit! De open gesprekken, het delen van ons hart en meteen de diepte in durven gaan omdat je weet dat je beiden een kind van God bent, is zo’n verrijking.

14.00 uur
Na de lunch was het tijd om te luisteren naar wat Linda met ons wilde delen. Het was een stuk van haar levensverhaal. Waar hoop en geloof in doorklonken. Een getuigenis van hoe God met ons bewogen is. Het leven is niet altijd makkelijk, maar Zijn goedheid en trouw zijn altijd groter dan wij kunnen bedenken. In ons bedrijf, in ons als persoon, in onze plannen en dromen.

Hanna nam het stokje over en nam ons mee in de cirkel die wij ontdekten in de tekst uit Filippenzen 4:

Verblijd u altijd in de Heere; ik zeg het opnieuw: Verblijd u.
Wees in geen ding bezorgd, maar laat uw verlangens in alles, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God;
en de vrede van God, die alle begrip te boven gaat, zal uw harten en uw gedachten bewaken in Christus Jezus.

Wij zitten vaak vol verwachtingen van ONSZELF. Dit jaar meer klanten, meer omzet, verder groeien dat afgelopen jaar. Hanna zei heel mooi: ‘Ik vraag niet van je om ze overboord te gooien. Maar: hoeveel ruimte is er voor God? Waarschijnlijk heb je doelen gesteld voor komend jaar. Hoeveel ruimte is daar voor God? Verwacht je het van jezelf? Of verwacht je het van God?’

Wij zijn geliefd, zonder er iets voor hoeven te doen. In de woorden van Mirjam van der Vegt:

Besef dat je het zelf niet onder controle hebt, maar voldoende en genoeg bent, met je onvolkomenheden. Zeg dat niet alleen in je hoofd, maar voelt het tot diep in je vezels. Van daaruit kun je gaan leven in plaats van streven. Je leeft vanuit vertrouwen in plaats van wantrouwen. Vanuit overvloed in plaats van tekort. Alles wat vandaag op je pad komt is genoeg. JIJ bent genoeg.

15.00 uur
Na de talks was er ruimte voor verwerking. Iedereen ging individueel het strand op. Bij terugkomst lag er een creatieve opdracht klaar. Om even los te komen van alle gedachten, en dieper te zakken naar ons gevoel.

17.30 uur
Na een prachtige middag zwaaiden we de vrouwen uit. En terwijl ook wij in de stapten, belden we met elkaar en zeiden: elk van de deelnemers hoorde daar te zijn. We voelden het en hoorden het door hun verhalen. Wat een blessing! We zijn God zo dankbaar. Hij is een goede God en wij zijn Zijn geliefde dochters.

Ondertussen bouwen we door. Dit was ons eerste event, maar zeker niet de laatste. Want door ondernemende vrouwen samen te brengen op een plek waar we elkaar en God mogen ontmoeten, zien we Gods zegen. Binnenkort zullen we de volgende plannen met jullie delen. Stay tuned!

We see you,
Han & Lin

Fresh wind event La Ven

Nieuwe events

Benieuwd naar onze volgende events? Bekijk ons actuele aanbod hier.