La Ven

Meet Lin & Han

Meet Lin & Han

Daughters, sisters, friends & entrepreneurs

Iemand die je dichter bij God brengt. Die je inspireert en motiveert. Die voor je zorgt als het nodig is, die je aanspoort en aanvuurt. Om bold stappen te nemen. Om net uit je comfortzone te gaan. Iemand die met je spart, die je helpt – je persoonlijke cheerleader. Dit mogen wij voor elkaar betekenen. En dat gunnen we jou ook. Bij La Ven.

Hi lieve vrouw,

Ik ben Linda, de meeste mensen noemen mij Lin. En ik vind het helemaal gezellig klinken. Geboren en getogen in Pijnacker. Verpleegkunde gestudeerd, na jarenlang in het ziekenhuis te hebben gewerkt heb ik een sprong in het diepe gemaakt. Ik ben gaan ondernemen. En dat, dat was de beste keuze ooit. In volle afhankelijkheid van God ben ik mijn bedrijf gestart. Elke stap met God gezet. Samen met God is altijd een beter idee. Want van mijzelf ben ik niet zo’n waaghals. Maar met God kan ik alles aan. Precies dat is de tekst die ik meekreeg toen ik belijdenis deed, ik was 16 jaar was en heel zeker van mijn zaak. God is echt, God is daar en daar wil ik voor kiezen. In voor- en tegenspoed. Dat is wat mij in de lastige jaren van mijn leven enorm heeft geholpen. 

Ik ben getrouwd met Niels, we wonen Papendrecht. In een huis waar ik enorm blij mee ben. Soms moet ik mezelf even knijpen of het wel echt waar is allemaal. Ik werk als fotograaf en modestylist. Echt een feestbaan – ik word extreem blij van wat ik doe, van de mensen die ik mag ontmoeten en helpen. Als ik creatief mag zijn en met mensen mag werken dan ben ik dol gelukkig. Mijn droom is om ooit een zorgboerderij (of sociaal project) op te zetten waar creativiteit en zorg samenkomen. Ook zou een studie psychologie mij fantastisch lijken. Ach dromen genoeg. 

Liefs Lin

Hi lieve vrouw,

This is me: Hanna. Op het eerste oog heel rustig en beheerst. Maar dan moet je me nog beter leren kennen. Ik houd van spelletjes, ben enorm fanatiek (ik daag je uit voor een potje Ligretto), maak graag sarcastische opmerkingen of grappen waar ik vervolgens zelf het hardst om lach. Over lachen gesproken, met het juiste gezelschap krijg ik al snel de slappe lach. Echt zo eentje waarmee ik niet kan stoppen. Tranen over mijn wangen en een schorre keel als gevolg.

Ik werk als marketeer voor de meest uiteenlopende bedrijven. En voor mijn tweede bedrijf pak ik graag mijn papier en penselen (zowel de ‘echte’ als de apple pencil) voor het maken van rouwkaarten op maat. Altijd wat te doen. Of ik nu werk, klus aan een project in huis of een event organiseer voor ondernemende vrouwen – mijn todo-lijst is nooit leeg.

Toch weerhoudt zo’n lange todo-lijst mij ervan om af en toe bij mezelf in te checken. Te reflecteren. Te dromen, het grote plaatje te bekijken. Doorgaan op de automatische piloot. Kiezen voor veiligheid. Voorkomen dat ik op m’n bek ga. Dat klinkt safe. Het is lang mijn houvast geweest. Maar daardoor mis ik ook een heleboel: plezier voor 100, gevoel van vrijheid, jezelf uitdagen, ontdekken waartoe je nog meer in staat bent, boven jezelf uitstijgen. Voelen dat je leeft. Voluit. En precies daarom doe ik dit.

X Han

These are a few of our favorite things 

...uhhh people

La Ven familie

Wij houden van familie. Of het nou is van onze mannen, moeders, zussen, vriendinnen of mede-ondernemers – ook die laatste twee voelen als onze familie. Het zijn de mensen om je heen die van je houden, om je geven en er voor je zijn als het nodig is. Dat is wat wij zo waarderen. Wij willen met La Ven ook echt een familie vormen. Zussen in de Heere (dat is zo cool om te bedenken). We hopen dat je je welkom voelt in onze familie! Hierbij stellen we je hierbij voor aan onze mede-familieleden 👇

La hubby's

Laten we beginnen met onze mannen. Want oké oké, ze zijn beiden geen ondernemers – hebben totaal geen verstand van Insta of technische dingen rondom mails. Maar wel zijn ze onze steun en toeverlaat. En stiekem weten ze altijd wat het beste voor ons is. Wahoeeee voor onze mannen. Deze mannen hebben we echt van God gekregen. Met hun nuchterheid, eerlijkheid en open blik zorgen ze regelmatig voor een lach op ons gezicht. We zijn gewoon heel trots dat ze bij ons horen.

La mama's

Oh en laten we daarna naar onze moeders gaan, de vrouwen die ons op deze wereld hebben gezet. Maar vooral de vrouwen die vanaf de zijlijn een mega support zijn voor wat we doen. Een soort extra cheerleader in het leven. Degene waarbij je altijd eerlijk kan zijn. Die aan je ogen ziet wat er met je is. Die precies doorheeft als je ergens mee zit. Moeders zijn echt een geschenk in ons leven. En ook degene die op de achtergrond altijd bidden voor ons. We love them.

La sisters

We komen allebei uit een meidengezin. We zouden zo zussen kunnen zijn van elkaar. Beiden opgegroeid met 3 zussen én de tweede in rij. Een meidengezin is stiekem een feestje. Oké ook een hoop gedoe (vooral vroeger natuurlijk). Nu is het alsof je een extra vriendinnengroep om je heen hebt staan. Meiden die elkaar steunen in voor- en tegenspoed. Die er zijn als het nodig is – en wij voor hen. Who run the world? GIRLS!

Ons hele leven bewijst DAT

Onze God in de hemel
voor ons zorgt,
op ons let en ons leidt

Deze vrouwen maken La Ven mede-mogelijk:

LINDA

Fotograaf, stylist
& co-founder La Ven

Hanna

Marketeer, illustrator
& co-founder La Ven

Petra

Digger of our blind spots

Carina

Onze huisfotograaf 📸

Amy

Onze content crusher
& copywriter

Jij?

Wil jij ook bijdragen? Stuur ons dan een berichtje 💌

Meet Lin & Han

Daughters, sisters, friends & entrepreneurs

Iemand die je dichter bij God brengt. Die je inspireert en motiveert. Die voor je zorgt als het nodig is, die je aanspoort en aanvuurt. Om bold stappen te nemen. Om net uit je comfortzone te gaan. Iemand die je met je spart, die je helpt – je persoonlijke cheerleader. Dit mogen wij voor elkaar betekenen. En dat gunnen we jou ook. Bij La Ven.

These are a few of my
favorite things…

La Ven bestaat uit Hanna van den Berg en Linda Blok. Twee ondernemers en visie gedreven vrouwen die verlangen naar een wereld waarin ondernemers weer terug gaan naar de Bron.

1. 

2. 

3. 

4.

5.

6.

7.

8.

9.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Het begon allemaal met een appje

Sommige dromen zijn het waard om voor in actie te komen. Zeker wanneer je aan alles voelt: ‘alsof het zo had moeten zijn’. Deze droom en dit bedrijf is er zo één. Een droom van ons drieën afzonderlijk die werkelijkheid wordt. Met een gouden combinatie aan talent, waardoor we jou een heerlijke beleving voor, tijdens en na onze retraites kunnen bieden.

Welkom bij Refresh&Go

Leukerdsss, hoe denken jullie over een brainstorm om te kijken of we een retraite werkelijkheid kunnen maken?

HANNA

Hanna, onze marketing&communicatie manager. Een vrolijke én kritische denker, wat ervoor zorgt dat plannen altijd nog nét even beter worden. She knows her game, en steeds meer bedrijven weten de weg naar haar marketingskills te vinden. Ook wij maken daar dankbaar gebruik van.

LINDA

Linda, onze beeld manager. Alle beelden die je op onze marketingkanalen voorbij ziet komen komen uit de camera van deze topper. De styling die je tijdens de retraite zal zien? Ook uit de creatieve hand van deze vrouw. En die lekkere kleurcombinatie van Refresh&Go? Yep, ook uit haar hand.

ELSA

Elsa, onze visionair en projectmanager. Zij houdt ons doel voor ogen én weet precies wat er nog moet gebeuren en hoe ze wil dat het gebeurd. Met dank aan haar enthousiasme en ‘dit kunnen wij’ mentaliteit, ontstond het heerlijke idee om samen een retraite op te zetten. En nu zijn we hier.

Wat kun je verwachten?

Een paar dagen alle aandacht voor jezelf en je bedrijf, in een zonrijke omgeving met mensen waar je herkenning en inspiratie vindt. Ontsnappen aan de verantwoordelijkheden van je to-do list en echt weer even stilstaan bij de weg die je aan het bewandelen bent. Ruimte voor reflectie, rust en ontspanning. Zodat je met nieuwe energie en een heldere focus je carrière te kan vervolgen. Dát is wat je bij Refresh&Go krijgt.

Freshen up our strength & continue without hesitation.

DAT IS REFRESH&GO

Meet Linda

HÉ MEIDEN,

Ik ben Linda, maar de meeste mensen noemen mij Lin. Een heerlijke snelle afkorting die vrolijk klinkt. Nou en dat is precies wie ik ben, een positieve vrolijke meid. Die eigenlijk voor elke dag excited is, veel energie. Ik geniet van mensen om mij heen. Maar naast al die vrolijkheid en positiviteit probeer ik de mensen om mijheen zoveel mogelijk liefde en complimenten te geven, oh en een dikke glimlach. In het dagelijks leven werk ik als fotograaf, stylist/kleur analist en spreker. Als fotograaf bloei ik helemaal op als ik ondernemers mag fotograferen. Als ik hun bedrijf mag versterken door beelden die passen bij hun bedrijf. Niet standaard maar net dat beetje extra, door moodboards en gesprekken wil ik het beste uit een shoot halen. En niet alleen uit de shoot maar vooral ook uit jou als persoon. Dat is ook waar ik zo naaruit zie als we samen op reis gaan. Het beste in mensen naar boven halen, kletsen, masterminds. En die kleuren en styling hebben daar alles mee te maken. Want wanneer jij draagt wat bij je past en waar jij van gaat stralen ga jij als mens nog meer in je kracht staan. En oehhhhh daar gaat mijn hart sneller van kloppen. In de sprekers klussen die ik nu doe vertel ik over je hart volgen, doen waar je gelukkig van word en jezelf niet klein houden. Ik ben ervaringsdeskundige dus hoop op deze manier andere te helpen om uit te stappen.


Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten, samen tijd door te brengen in het prachtige Parga en meer van jou en jouw verhaal te horen.

Liefs Lin

THESE ARE A FEW OF MY FAVORITE THINGS:

Refresh & goooo

Mijn camera heb ik altijd bij me, altijd paraat om mooie plaatjes te schieten.

Mijn soon to be hubby: Niels. 

Lover story Niels & Linda

Kleuranalyses en -workshops. Ik deel graag over kleur, kleding en combinaties. Mega gezellig!

Je kunt me ook op het podium vinden: ik spreek graag over het volgen van je dromen.

Spotlight show

YES, THIS IS ME:

Hanna. Op het eerste oog heel rustig en beheerst. Maar dan moet je me nog beter leren kennen. Ik houd van spelletjes, ben enorm fanatiek (ik daag je uit voor een potje Ligretto), maak graag sarcastische opmerkingen of grappen waar ik vervolgens zelf het hardst om lach. Over lachen gesproken, met het juiste gezelschap krijg ik al snel de slappe lach. Echt zo eentje waarmee ik niet kan stoppen. Tranen over mijn wangen en een schorre keel als gevolg.

Ik werk als marketeer voor de meest uiteenlopende bedrijven. Voor een fabrikant van orthopedische schoenen tot een business met online memberships. Ik kan je helpen met het uitstippelen van een strategie tot aan het uitwerken van een media-uiting (folder, advertentie, funnel – you name it). En voor mijn tweede bedrijf pak ik graag mijn papier en penselen (zowel de ‘echte’ als de apple pencil) voor het maken van rouwkaarten op maat. Lekker divers. En altijd wat te doen. Of ik nu werk, klus aan een project in huis, de website voor mijn moeder bouw of retraites organiseer voor ondernemende vrouwen – mijn todo-lijst is nooit leeg.

Toch weerhoudt zo’n lange todo-lijst mij ervan om af en toe bij mezelf in te checken. Te reflecteren. Te dromen, het grote plaatje te bekijken. Stil te staan, mijn gedachtes en plannen te refreshen. Doorgaan op de automatische piloot. Kiezen voor veiligheid. Voorkomen dat ik op m’n bek ga. Dat klinkt safe. Het is lang mijn houvast geweest. Maar daardoor mis ik ook een heleboel: plezier voor 100, gevoel van vrijheid, jezelf uitdagen, ontdekken waartoe je nog meer in staat bent, boven jezelf uitstijgen. Voelen dat je leeft. Voluit. En precies daarom doe ik dit. Retraites organiseren met Elsa en Linda.

THESE ARE A FEW OF MY FAVORITE THINGS:

Voordat ik ging ondernemen werkte ik 7 jaar in loondienst (o.a. bij de EO, deze foto was voor het Eva magazine 💁‍♀️)

25 mei 2016. Al ruim 6 jaar getrouwd met Damian. 

Hanna_favorite-things_getrouwd
Hanna_favorite-things_werkvakantie

Tot 2x toe reisde ik met een groep jongeren af naar Moldavië. Een tijd om nooit te vergeten.

Ik HOU van tekenen. Zowel op papier als digitaal op m’n tablet. 

What others say about us:

“DIT IS WAAR IK OP ZAT TE WACHTEN. Heel tof 🙃

- MARJOLEIN

“Ik ben heel nieuwsgierig en wie weet is het wel wat voor mij!”

- lisa

“Met collega ondernemers op retraite lijkt me fantastisch!”

- Aletta