JOUW MOMENTJE VOOR

Elke dag even

-of wat langer-

met God

25

overdenkingkaarten

x

7

verdiepingskaarten

=

175+

MOMENTJES

Voor als je verlangt naar meer van God

We weten niet hoe het er bij jou uitziet, maar:  onze dagen gaan niet altijd zoals gepland, bedacht of gehoopt. De dag is soms zelfs al over voor we er erg in hebben! Elke dag is anders. En dat is óke. Maar we verlangen wel naar meer van God in ons leven. Naar meer verbinding met Hem. Dat  Zijn woorden in ons hart wonen. We ingeplugd blijven. In Hem. Daarom hebben we MOMENTJE bedacht.

Tijd met God. Maar dan nét even anders dan anders. Geen dagboek. Maar 25 losse kaarten met een bijbeltekst. Geen datums met vaste onderwerpen. Maar 5 losse thema’s, zodat je steeds kan kiezen wat op dat moment bij je past. Niet alleen een overdenking, maar ook 7 verdiepingskaarten. Zo duik je elke week steeds verder de diepte in met God.

MOMENTJE is een simpele manier om God te zoeken in het gewone leven – tussen je werkzaamheden door. Of je nou 5 minuten hebt of 50. MOMENTJE beweegt helemaal met jou mee.

Gratis ons nieuwe product testen?

Hunker je naar meer momentjes met God? Maar zoek je nog naar hoe? Meld je dan aan voor ons testpanel. 

Ons testpanel is inmiddels compleet. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

“Wat is het prachtig!! Niet normaal joh, ik vind het echt knap en mega mooi en ik wil gelijk beginnen haha. Dankjewel dat ik het mag uittesten!”

“Super benieuwd naar alles lieve dames 🤗”

“Yesssss ik heb vanmorgen weer een momentje kunnen doen ❤️ En daarna een momentje van meditatie 🙏🏻

Wie zijn wij?

Een vrolijk trio. 3 vrouwen, vriendinnen en ondernemers met dezelfde droom.

Van links naar rechts: Amy, Linda en Hanna. Samen ontwikkelen wij MOMENTJE. Nog voordat we wisten hoe het überhaupt zou heten hadden we een idee, een droom. Het bleek een gemeenschappelijke droom te zijn toen Amy erover deelde tijdens een samenwerkdag op de Veluwe. 

Wij konden maar 1 conclusie trekken: we gaan samenwerken. Samen met God én met elkaar. Samen kunnen we deze droom verwezenlijken. 

Want wij geloven in samen. Waarin we ieders potentieel benutten, we veel van elkaar leren en ons aan elkaar optrekken. Én omdat het gewoon veel te gezellig is. 

Heb jij ook een droom die je graag (samen) wilt ontvouwen? Mail ons dan.