Samenwerkdag

Heb je zin om een dag - mét andere ondernemers - samen te werken op een hele fijne plek?

Op donderdag 2 november organiseren wij een samenwerkdag. Netwerken, aan de slag voor je bedrijf én een hele boel gezelligheid. 

Vrouwen samen

Wij genieten elke keer weer zooo als we een dagje met elkaar samenwerken. Even een andere omgeving, over werk (en ons leven) delen, herkenning vinden bij elkaar, maar ook eerlijkheid – elkaar zeggen waar het op staat – en veel, heel veel gezelligheid. Dus wij dachten: waarom nodigen we hier niet nog meer vrouwen uit?

WANNEER:

Donderdag 2 november, vanaf 10.00 tot uiterlijk 17.00 uur (daarna sluit de deur 😉). 

WAAR:

Op de prachtige en koninklijke locatie Het Aardhuis in Hoog Soeren, middenin het bos nabij Apeldoorn (goed bereikbaar met de bus, lijn 102 of 112).

GOOD TO KNOW:

Je hoeft alleen jezelf en je laptop mee te nemen. Wij zorgen voor de ideale werkomstandigheden met koffie, thee, fris, een heerlijke lunch & een lekker taartje.

Wat kun je precies verwachten?

(HER)KENNING

Ondernemers onder elkaar, dan hebben we genoeg om over te kletsen. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe andere ondernemers ergens tegenaan kijken? Gooi het in de groep.

NETWERKEN

Leer nieuwe vrouwelijke ondernemers kennen (of misschien ken je er al een paar:). Je krijgt de mogelijkheid om te vertellen wie je bent en wat je doet.

GEZELLIGHEID

Deze dag staat ook in het teken van gezelligheid! Tijdens gezamenlijke pauzemomenten (met lekker eten en drinken) heb je even rust of kun je gezellig kletsen met de andere ondernemers.

FOCUS

Deze dag werkt ook goed als stok achter de deur. Neem de tijd om aan een project te werken wat je al een tijdje wil doen. Of gebruik deze dag om je todo’s af te tikken die al lang op je planning staan.

INSPIRERENDE OMGEVING

Voor deze samenwerkingsdag mogen we gebruik maken van een koninklijke locatie (Koning Willem III gaf ooit opdracht voor de bouw), middenin de bossen – het Kroondomein.   Aan de slag gaan op een andere omgeving werkt verfrissend!

Are you in?

YES! Ik meld me aan voor de samenwerkdag

  Je ontvangt binnen 1 werkdag de factuur in je mail. Je aanmelding is definitief als je de factuur hebt betaald.

  Met het verzenden van het formulier ga je akkoord met de aankoop en de door jouw ingevulde gegevens. 

  Frequently asked questions

  Frequently asked questions

  Ik ben geen ondernemer, kan ik me dan aanmelden?

  De samenwerkdag is voor elke vrouw werkt. Voor zichzelf, voor een baas, of aan een te gek project! Wij zijn benieuwd naar je verhaal. Van harte welkom. (Let wel: als je geen ondernemer bent, kun je niet de btw terugvragen.)

  Ik heb dieetwensen, waar kan ik die doorgeven?

  Yes, kom maar door met jouw dieet wensen. Linda zelf is een dieet/allergieën expert dus zij zal zorgen dat alles doorgegeven wordt. Zodat je heerlijk kunt eten. 

  Ik heb een andere vraag!

  Geen probleem! Stuur een mail naar hello@la-ven.nl, of vul ons contactformulier in. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.