La Ven

Wat kriebelt er al een tijdje en mag bij jou tot bloei komen?

Wat kriebelt er al een tijdje en mag bij jou tot bloei komen?

Het voorjaar is in aantocht. Het wordt langzaam warmer. De bomen worden groener. Veel planten gaan bloeien. Lente is de tijd om gehoor te geven aan dat wat al een tijdje bij jou kriebelt. Maar dat is misschien wel een beetje vertroebelt door alles wat er dagelijks moet en wat je voorrang geeft? Het is tijd om er achter te komen wat er kriebelt en tot bloei mag komen. 

Begin het voorjaar goed met een heerlijke workshop ‘Lentekriebels’. Door verschillende oefeningen en vormen van schrijven neemt schrijfcoach Arianne ons mee in de wereld van intuïtief schrijven.

Schrijf jezelf tevoorschijn

Je hoofd zit overvol en je blijft soms rondjes lopen in je eigen gedachten. Je wilt van alles, maar je to do list is zo lang dat je niet weet hoe je aan nieuwe dingen moet beginnen. Er blijft altijd wat liggen, en er is altijd een reden om iets anders te doen. 

Het lijkt alsof je niet de dingen doet die je echt wilt. Of je staat voor een beslissing, maar je komt er zelf niet uit. Misschien ligt er iets verscholen, wat je al wel voelt, maar nog niet onder woorden kunt brengen.

Wat ons helpt? Schrijven. Niet zomaar je gedachten op papier zetten. Ook niet het soort schrijven waarbij je rekening moet houden met spelling en grammatica.

Maar: intuïtief schrijven. Schrijven vanuit je hart. Je diepste gedachten en gevoelens komen tevoorschijn. De woorden komen vanzelf. Je schrijft ergens naartoe. 

En geloof ons, je hoeft niet te kunnen schrijven. Want zelfs als je niets hebt met schrijven, zúl je worden verrast door de uitwerking ervan.

“Weken na het event denk ik er nog steeds zeer regelmatig naar terug. Aan het verhaal van Linda, de boodschap om de stilte op te zoeken en daar God te vinden en alles wat God me liet zien op het strand. Het evenement van La Ven was onderdeel van wat God in mijn leven aan het doen is en ik ben er oprecht zo dankbaar voor.”

“Ik vond het oprecht een heel fijn event, één waar jullie mij maar volgens mij ook de andere vrouwen alleen een warm welkom gaven, waar jullie mij hebben kunnen inspireren, aansporen en wat als een onwijs bijzondere dag heeft aangevoeld! Dankbaar dat ik hierbij mocht zijn!”

“”Ik kan niet anders dan alleen maar 5 ⭐ geven. Jullie warmte, liefde, gastvrijheid, zorgen voor drinken enz, was allemaal heerlijk. Een warm bad, ook door de locatie, ook door het eten en drinken, ook door de andere deelneemsters. Het klopte allemaal.””

Het mooie van schrijven is dat je ergens naartoe gaat. Door eenvoudige oefeningen kun je heel snel thema’s uitdiepen en ontdekken wat je bezighoudt en drijft op een dieper niveau.

Arianne, schrijfcoach

Arianne

Meet Arianne

Als ik terugkijk zijn pen en papier altijd mijn metgezellen geweest. En dat is door de jaren heen alleen maar sterker geworden. In 2003 kwam er een doorbraak in mijn relatie met God, waardoor ik ineens veel meer te schrijven had. Hele schriften vol. Tot ik in 2015 verschillende schrijfcursussen volgde, waarbij ik leerde om intuïtief schrijven in te zetten voor mijn eigen ontwikkeling. Het veranderde mijn manier van schrijven. Ik was zo verrast door de uitwerking daarvan. Ik wil jou hetzelfde instrument aanreiken, zodat je op elk willekeurig moment en in elke fase van je leven het in kunt zetten.”

De workshop tijdens ons event gaat je geven dat je je hoofd leeg gaat schrijven en op nieuwe plekjes in je hoofd komt waarvan je niet wist dat het er allemaal in zat. Omdat je intuïtief gaat schrijven, zonder al te veel na te denken. Ook al denk je misschien dat het praktisch onmogelijk is. You got this! Met de hulp van Arianne, aan de hand van haar en tips en trucs gaan we samen aan de slag tijdens een 2 uur durende workshop. 

Dit is waarom je het event alvast in je agenda moet zetten...

We willen jouw brein op een creatieve en net andere manier dan je misschien gewend bent prikkelen.

Als je voelt dat het tijd is om in beweging te komen, te ontdekken wat er kriebelt en daar aandacht aan te geven.

Omdat je gelooft dat God alles in je heeft gelegd om een mooie onderneming te hebben waar jij tot volle potentie komt. Waarin je mag floreren.

Je voelt dat de lente in aantocht is. Het kriebelt. Je hebt het verlangen om je bedrijf verder op te bouwen met alles wat er al in je zit. 

Je hoeft niet te kunnen schrijven! Zelfs als je niets hebt met schrijven, zúl je worden verrast door de uitwerking ervan.

Wat gaan we precies doen?

KENNISMAKING

Connecten

We starten met een kennismaking! Om de andere vrouwen en hun onderneming te leren kennen.

WORKSHOP

Intuïtief schrijven

Ontdek samen met anderen hoe je jezelf tevoorschijn schrijft, zodat je inzicht en richting krijgt. Het thema is ‘Lentekriebels’. In 2 uur oefenen we met verschillende schrijfoefeningen waarin we steeds dichter tot de kern komen: wat mag er bij jou tot bloei komen?

We sluiten de workshop af met een praktisch stappenplan. Een actieplan waardoor jij precies weet welke acties je moet ondernemen om jouw bloembollen volledig tot bloei te laten komen in de volle grond.

La Ven lente kriebelsssssss

HIGH TEA

Zoete inval

Na de workshop is het tijd om heerlijk te genieten van een uitgebreide high tea. Met niet alleen zoete, maar ook hartige hapjes. 

NETWERKEN

Nababbelen

En natuurlijk is er (meer) tijd om je mede christelijke ondernemers te ontmoeten. Met elkaar te delen wat je hebt geschreven en daarover door te kletsen. 

TOT SLOT

Met gevulde handen

Je gaat huppelend naar huis 😉 Met een gevulde tas. Onder andere met een boekje waarin je verder kunt schrijven over de zaadjes die je dit jaar nog meer wilt planten. 

Jij gaat naar huis...

01

Met vol hart 💜

02

Een schrift vol geschreven woorden, recht uit je hart. Je wist niet wat je dacht, totdat je je eigen schrijvers terugleest.

03

Concrete en praktische stappen om mee aan de slag te gaan voor je bedrijf.

04

Je hebt tools te pakken die je altijd kunt gebruiken wanneer er weer iets kriebelt. Waar je met je gedachten niet bij kan. Maar door intuïtief schrijven zo op papier verschijnen. 

05

Nieuwe connecties – allemaal vrouwen die net als jij samen met God willen ondernemen.

06

Lentekriebels!!!

Hanna

Over ons

Wij zijn Hanna en Linda, twee ondernemers met een hart voor God. 

Wij schrijven beiden al jaren, om ons hoofd leeg te maken. Om dankbaarheid te uiten om je voor altijd een bepaald gevoel te herinneren. Ons heeft dit de afgelopen jaren enorm geholpen. Niet alleen om negatieve gevoelens op te schrijven, maar ook echt om juist fijne herinneringen en businnes ideeën op te schrijven om later weer opnieuw enthousiast van te worden.

Linda

Event

Lentekriebels

Een geheel verzorgd event voor:

YES! Ik meld me aan voor het event 'Lentekriebels'

  Je ontvangt binnen 1 werkdag de factuur in je mail. Je aanmelding is definitief als je de factuur hebt betaald.

  Met het verzenden van het formulier ga je akkoord met de aankoop en de door jouw ingevulde gegevens. 

  Frequently asked questions

  Frequently asked questions

  Ik ben geen ondernemer, kan ik me dan aanmelden?

  Het event is gericht op het ondernemerschap. Hoe je samen kunt werken met God in je bedrijf. Ben je geen ondernemer, maar heb je een baan en voel je je aangesproken in wat we hierboven schrijven? Dan ben je meer dan welkom. 

  Ik twijfel of ik (als ondernemer) binnen de doelgroep val...

  Yes, je bent altijd welkom. Ongeacht je leeftijd(sfase) of het aantal jaar dat je nu ondernemer bent. We zijn allemaal vrouwelijke ondernemers, christen en verlangen ernaar om te bouwen aan een business samen met God.

  Ik heb dieetwensen, waar kan ik die doorgeven?

  Yes, kom maar door met jouw dieet wensen. Linda zelf is een dieet/allergieën expert dus zij zal zorgen dat alles doorgegeven wordt. Zodat je heerlijk kunt eten. 

  Ik heb een andere vraag!

  Geen probleem! Stuur een mail naar hello@la-ven.nl, of vul ons contactformulier in. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.