La Ven

We believe in us together.
Met vrouwen, voor vrouwen.

We believe in us together.
Met vrouwen, voor vrouwen.

Van events, online masterclasses en cursussen tot creatieve workshops, retraites en producten. We hopen dat je door ons aanbod heen dichter bij God mag leven – in Zijn waarheid, omringt door Zijn wijsheid.

Online masterclass

Fresh wind event La Ven

Iets nieuws leren. Er komen verschillende masterclasses aan die bij jou passen als ondernemers. Als vrouw en christen. Denk aan thema’s als branding, marketing, financiën. Maar ook je cyclus, en make-up.

Heb jij een tof idee voor een onderwerp of thema? Laat het ons weten! En wie weet schuif jij aan als expert bij een masterclass. 

Event Kerstbrunch

Op donderdag 14 december organiseren wij een heerlijke kerstbrunch. Inclusief persoonlijke kerstpakketten! Want als ondernemer krijg je niet zomaar een kerstpakket mee van de baas… Daarom maken we dit jaar kerstpakketten voor elkaar. Een soort lootjes trekken, jij maakt er 1 voor een ondernemer en ontvangt er 1 van een ondernemer.

Ons aanbod

Tijdens onze events, masterclasses, cursussen, workshops, retraites en in onze producten delen we onze ervaringen en expertise (én die van andere experts) met jou over ondernemen mét God. Zodat jij ontdekt hoe je samen met God je bedrijf kunt bouwen. Hoe je omgaat met thema’s als: branding, marketing, financiën, rust, gebed, aanbidding.

Events

Ontmoeting met mede-ondernemers, talks van experts en samen eten.

Masterclasses

Praktische how to’s over hoe te ondernemen samen met God.

Cursussen

Online cursussen die je op je eigen tempo kunt volgen.

Workshops

Om de creativiteit (en het werken met je handen) te stimuleren!

Producten

Die je helpen om stukje-bij-stukje dichterbij God te komen.

Retraites

Er even tussenuit om met een hernieuwde blik naar je bedrijf te kijken.

TERUGBLIK

Event Fresh Wind

Een throwback naar ons eerste event in januari. Meer zien en lezen? Klik dan door naar onze blog

“De talks gaven mij inzicht en herkenning en ook een vernieuwde blik op zaken met de praktische do’s van Hanna. Versterkt met de bijbelteksten, heel krachtig. 

In 1 middag hebben jullie beide een plekje in mijn hart gekregen, zo wauw, onder de indruk van wat God kon doen in deze 5 uren <3

“Het is zo waardevol bewust tijd te nemen om (niet alleen IN maar juist ook) AAN je onderneming te werken. 

Ik vond het mooi om te merken hoe God werkt, ook door jullie heen. Jullie zijn echt heel leuk en ga vooral door met (jullie plannen voor) La Ven!

“Het was mooi, fijn en inspirerend. De praatjes waren inspirerend. Eigenlijk een getuigenis van Linda en een workshop van Hanna. Mooi zo’n methode- cirkel die jullie dan uit een Bijbeltekst halen. Zou wel willen leren hoe je dat doet. 

Ik blijf jullie volgen!

Events

Tijdens onze events staat de ontmoeting met mede-ondernemers centraal – gelijkgestemden ontmoeten is het allerfijnst. Oké, oké, naar huis gaan met een nieuwe stap uit je comfortzone (jup, we love that) op zak én een flinke dosis nieuwe inspiratie mag ook niet ontbreken. Dat kan een hoogdravend business idee zijn, maar kan ook een maatje zijn waarmee jij een mastermind start. Maar dat je anders naar huis gaat is één ding wat zeker is.

Retraites

De retraites komen terug! Één nachtje, twee nachtjes. Er even tussenuit, op pad met mede-ondernemers. Een paar dagen vol gezelligheid, saamhorigheid, leren, delen en opgebouwd worden. En niet geheel onbelangrijk: aan je bedrijf werken. WE LOVE IT! 

De eerste plannen worden gemaakt voor een twee- of drie-daagse. Op een plek in (of in ieder geval dichtbij) Nederland. Zodat het fijn aan te reizen is.

Masterclasses & online cursussen

Iets nieuws leren. Dat hebben we allemaal nodig. Er komen verschillende masterclasses en online cursussen aan die bij jou passen als christelijke ondernemer. 

Heb jij een leuk idee voor een onderwerp en thema? Laat het ons weten! En wie weet schuif jij als expert aan bij een masterclass of online cursus.

Creatieve workshops

Yes, creatief bezig zijn dat doet iets met je brein. Of je nou een creatieve ondernemer bent of niet – wanneer je uit je hoofd komt en met je handen werkt, gebeurt er iets bijzonders. Er komt ruimte, processen worden opnieuw op gang gebracht. Als een frisse wind door je gedachten, bedrijf en leven.

Producten

Nog iets waar we heeel enthousiast over zijn, in het kader van we love to create: producten! Die gaan jou helpen een stapje dichterbij God te komen en moedigen je aan om door Gods ogen naar jezelf te kijken.